top of page

Puterea personala a Mariei


Cand privesc inapoi la colaborarea cu Maria, vizualizez un traseu montan de escalada dus la bun sfarsit intr-un timp record. Asemenea unui alpinist profesionist, Maria a muncit extraordinar in cele 5 luni de pregatire prenatala si a doborat record

dupa record in calatoria personala de dezvoltare. Ea va spune ca nu a facut mare lucru, insa eu si oricine o cunoaste va agrea ca Maria a participat la Programul Prenatal cu toata tenacitatea disponibila ei, lucrand zi de zi pentru ceea ce si-a dorit sa obtina: un corp sanatos si o minte puternica pe care sa se poata baza pe perioada sarcinii si la momentul nasterii, asa cum ea insasi mi-a marturisit cand am intrebat-o care este motivul pentru care isi doreste sa faca sport in sarcina.


"Stiam ca vreau sa fac sport, dar in acelasi timp vroiam ceva usor si blând care sa mi se potriveasca si sa am încredere ca e safe si pentru sarcina."

Programul Prenatal



#ProgramulPrenatal pentru Maria a inclus doua intalniri pe saptamana la Studio Body & Mind Cluj cu:

  • Fitness: antrenamente pentru tonifierea musculaturii

  • Yoga: exercitii de respiratie si meditatie pentru crearea rutinei de conectare in corp

  • Pilates: practica posturala pentru imbunatatirea posturii si exercitii planseu pelvian

  • TRX Yoga stretching si mobilitate in siguranta


Iubirea de sine

Atunci cand te iubesti pe tine, faci alegeri care vin din respect pentru tine. Devii atent la nevoile corpului si alegi sa il sustii cum stii mai bine. Imediat dupa inceperea Programului Prenatal, Maria si-a aliniat stilul de viata la obiectvele propuse fara ca asta sa i se para o corvoada.

"Am renuntat la obiceuri pe care le consideram nesanatoase si asta m-a ajutat sa ma simt ma bine. In plus am introdus obiceiuri noi cum ar fi cursurile cu tine si mancare la mic dejun. "


Puterea interioara


Desi nu avea experienta anterioara in sport Maria a ales sa participe la Programul Prenatal pentru isi dorea un corp rezistent si o minte puternica. Iar atunci cand au aparut momentele de oboseala specifice sarcini, Maria nu s-a lasat descurajata. A continuat sa se prezinte la fiecare sesiune. Aceste mici acte de curaj i-au dezvoltat incredere de sine.

Îmi place increderea pe care o dezvolti in corpul tau si in capacitatea de a te concentra tot mai usor pe ceea ce îti propui. Yoga ma ajuta sa reusesc sa ma concentrez pe corpul meu si pe ce e nevoie sa fac cu el.


Conectare divina


A avea acces la instrumentele care sa te conecteze la miracolul din pantecele tau este dreptul tau natural. A stii sa te relaxezi in momente de haos poate deveni cel mai mare atuu al tau. Nu iti fie teama sa incerci lucruri noi. Nu astepta un miracol sa apara pentru ca tu sa iei deciziile bune pentru tine.

"A fi însarcinata este surprinzator, coplesitor, magic. Este perioada in care cred ca am cea mai puternica legatura (fizica) cu bebele. Imi plac aceleasi lucruri, atat ca a aparut placerea de a fi atenta la miscarile din burtica. "

Împreuna cu Maria am scris cea mai frumoasa poveste despre curaj si dezvoltare personala. Daca si tu ai fost inspirata de povestea ei si iti doresti sa faci ce e mai bine pentru tine si bebe, te astept la Studio-ul din Cluj-Napoca sau ONLINE de oriunde!


Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page