top of page

Despre

IMG_6556.jpg

Cine sunt?

Numele meu e Andra si sunt instructor yoga acreditat din 2019.  

Ofer cursuri de yoga live online si la Studio in Cluj-Napoca.

Practica mea consta in yoga, antrenamente functionale  si activitati in aer liber.

Acreditari

Educatie

2019

Hatha Yoga Teacher Training 200hrs

Predau Hatha Yoga in stilul traditional adus de catre maestrul Mukesh Kothari direct din Rishikesh India in cadrul scolii Bindusar Yoga prin practica continua a Shatkarmas (metode de purificare ale organismului) Asana (posturi), Pranayama (exercitii de respiratie), Bandhas (controlul  energiei) si Mudras (gesturi).

2021

Pre&Post Natal Yoga Teacher Training 96hrs

Sustin cu pasiune parcursul miraculos al sarcinii prin programe prenatale, iar proaspetelor mamici le ofer cu blandete yoga postnatala, tehnici de masaj si baby yoga, in urma specializarii mele ca Pre&Postnatal Yoga Teacher la appleyoga.

2021

TRX for Yoga

Relatia mea cu sportul de la o varsta frageda imi permite sa fiu ghidul entuziastilor fitness prin certificarea TRX for Yoga Flow pentru o mai buna performanta si recuperare rapida dupa antrenamente. 

2022

TRX for the Prenatal Athlete 

Detin atat cunostiintele teoretie cat si experienta practica de a fi predat fitness prenatal sportivelor de performanta. Sunt pregatita sa colaborez cu gravidele care isi doresc sa isi continue cariera sportiva in timpul sarcinii si au nevoie de o recuperare postpartum eficienta.

Follow me on Instagram 

andrayogaromania

bottom of page