top of page
Holding Newborn

Program Postnatal

Felicitari! Ai trecut de maratonul travaliului si al nasterii si in sfarsit ai ajuns sa cunosti minunea ce a crescut la tine in pantec.  Probabil chiar in acest moment o/il tii in brate si realizezi cat de perfect este! Daca ai fost activa pe parcursul sarcinii, probabil incepi sa te intrebi cum poti incepe recuperarea postpartum, cand este safe sa te intorci la miscare si care sunt exercitiile care te-ar ajuta sa redevii puternica.

Testimoniale

Iulia_0451.JPG

"Dupa o experienta foarte faina in perioada prenatala, am hotarat sa incep recuperarea post-natala tot cu Andra.

 

Nu e usor sa te tii de ore cu un bebelus, dar Andra a fost foarte intelegatoare si flexibila si am reusit ca in doar cateva luni sa ma simt ca noua."

Lorena & iulia, Program Postnatal Online 2022

MAU_9971.jpg

"Avand experienta orelor de yoga prenatale si cunoscand-o pe Andra, cea mai calda si dedicata persoana, am decis fara doar si poate sa continui cu ea si partea de recuperare, dupa sarcina.

A fost cu siguranta cea mai buna decizie, iar rezultatele au aparut foarte repede. Andra a stiut exact ce fel de exercitii sunt potrivite pentru mine in fiecare etapa. Oricat de obosita ajungeam la ora ei plecam de acolo energica si plina de viata. Mi-a explicat mereu ca trebuie sa am rabdare si ca recuperarea trebuie sa se produca de la interior. 

Ii multumesc enorm si as recomanda oricarei proaspete mamici orele ei de yoga, iar eu cu siguranta am sa ma intorc! 

Anda & Mara, Program Postnatal Studio 2022

Formular de contact

Trimite un mesaj iar eu iti voi raspunde in cel mult 1 zi. 

Multumesc! 

Daca nu vezi in Inbox raspunsul meu, te rog verifica folderul Spam.

bottom of page