top of page

Loredana si dragostea absoluta


Cum ii iubim pe ceilalti daca prima data nu ne iubim pe noi?


Exista o conexiune ce se formeaza in fiinta fiecaruia dintre noi si are legatura cu dorinta de a fi fericit si de a-i face pe ceilalti fericiti. Iar aceasta conexiune se intampla la majoritatea dintre noi, doar ca la momente diferite din viata. La majoritatea femeilor, se intampla dupa ce raman insarcinate sau devin mame, insa eu cred ca Loredana avea deja sentimentul de devotiune in interiorul ei: sa vezi dincolo de aparenta, sa constientizezi conexiunea cu colectivul, sa simti divinitatea in fiecare fiinta vie si sa fii in ajutorul celor din jurul tau cu iubire si compasiune-acestea reprezinta adevarul esential si vin din dragostea absoluta pe care o ai in interiorul tau.


Your pregnant body is the physical embodiment of unconditional love for your baby
 

Despre colaborare

"No pain no gain" as putea spune cand ma gandesc la Lore, fiindca are toate atuurile unui sportiv de performanta: disciplina, rezilienta si focus. Le-a dovedit la fiecare sesiune. Cu mult umor si in siguranta, am efectuat impreuna o frumoasa colaborare prenatala din aprilie pana in septembrie 2022, cu putin timp inainte de a naste. Fiecare sesiune cu tine a fost o incantare si pentru asta iti sunt recunoscatoare!



Programul Prenatal

#ProgramulPrenatal pentru Loredana a inclus doua intalniri pe saptamana la Studio Body & Mind Cluj cu:

Prenatal Yoga

Asanas (practica posturala) Pranayama (exercitii de respiratie) si Meditatie (relaxare, vizualizare)

Prenatal TRX

TRX Yoga

Am inceput colaborarea in saptamana 15 a sarcinii si am incheiat-o in saptamana 36. Este o bucurie si o onoare ca am putut sa iti fiu ghid in pregatirea prenatala!


Despre Loredana

Pe tot parcursul sarcinii, Loredana a fost deosebit de atenta la contributia ei in dezvoltarea sanatoasa a fatului. Constienta fiind ca felul in care ea se hraneste afecteaza in totalitate bebelusul, a urmat o dieta sanatoasa cu mancare gatita de ea in baza unui plan alimentar. Totodata, fiind iubitoare de sport si miscare fizica s-a mentinut activa cu multe plimbari in natura, intretinand un stil de viata echilibrat.


Pe langa acestea, Loredana a contribuit la pregatirea prenatala cu cateva cursuri: de puericultura, de prim ajutor si carti citite despre dezvoltarea emotionala, fizica a bebelusilor. Am intrebat-o daca ar fi sa acorde un sfatul viitoarelor mamici care ar fi acela, si mi-a raspuns:

"Adevarata lectie o invatam impreuna cu bebe dupa ce ne cunoastem. Recomand viitoarelor mamici sa faca exact ce simt ele ca e mai bine, sa nu asculte sfaturile altora. Suntem atat de diferiti incat nu exista o reteta general valabila. "

Daca ai fost inspirat de povestea Loredanei si iti doresti sa faci ce e mai bine pentru tine si bebe, te astept la Studio-ul din Cluj-Napoca sau ONLINE de oriunde!

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page