top of page
andracistelecan

Floarea de lotus din inima Lorenei

Actualizată în: 5 mar.


Noi, femeile dezvoltam o capacitate infinita de dragoste pentru viitorul nostru copil. Acest lucru se datoreaza in parte proceselor chimice atunci cand ramanem insarcinate.


#Oxitocina, cunoscuta ca si "hormonul fericirii", inunda corpul femeii insarcinate iar acesta resimte o iubire absoluta si nutreste o grija infinita, pe care de regula, ajungem sa le manifestam fata de partener pana la intalnirea cu bebelusul nostru.


Pe langa procesele fiziologice din timpul sarcinii, personalitatea noastra si modul in care ne tratam pe noi insine in general, are un impact direct asupra modului in care ii tratam pe cei din jurul nostru.


Iar Lorena este cel mai bun exemplu de #selflove, #selfawareness si #selfcare care s-au transmis bebelusei, inca de cand crestea in burtica ei.


Despre legatura dintre copii si parinti

Conform scrierilor antice, exista un plan divin de alegere al parintilor. Sufletul unui copil isi alege cu precizie parintele pentru ca doar acela ii va oferi lectiile de viata menite sa il conduca la implinirea destinului sau. Pe de cealalta parte, parintii atrag sufletul copilului care le va crea mediul necesar de evolutie si vindecare. Acest concept se mai numeste #karma, iar in cresterea copilului, #parenting-ul nu inseamna altceva decat un schimb de energii, pozitive si negative, intre ce aduce copilul si ce ofera parintii.


 

Despre Programul Prenatal

Lorena locuieste la #Bucuresti, iar eu la #Cluj-Napoca, astfel ca Programul Prenatal se desfasurat exclusiv ONLINE si a inclus:

  • Yoga Prenatala

  • Pilates

  • Wall Work

  • Balet

Am creat aceasta structura pentru a acoperi atat nevoile de mobilitate ale sarcinii in continua dezvoltare cat si pentru a intari sistemul muscular, osos si nervos, ca urmare a schimbarilor in stilul de viata produse de COVID-19.


Mai multe detalii gasesti aici:




Sarcina armonioasa

Prin #meditatie si tehnici de #respiratie yoghine, Lorena reuseste sa se deconecteze de la planurile practice ale realitatii si isi deschide inima precum floarea de lotus, manifestand acele calitati divine din inima ei care ii permit oricareia dintre noi sa devina cea mai buna mama pentru copilul ei.


"Desi nu sunt o fire sportiva, Andra m-a facut sa astept cu drag ora de yoga. Cu ajutorul ei am putut sa fiu activa chiar si in luna a noua, cu 22 kg in plus si sa imi revin usor dupa nastere. Multumesc Andra!"


Pe langa participarea la Programul Prenatal, Lorena a inclus in rutina ei:

  • dieta echilibrata & hidratare constanta

  • plimbari in natura si petrecerea timpului cu partenerul si familia

  • educatie perinatala prin accesarea Programului oferit de BebeBunVenit

  • socializare in comunitatea de gravidute creata in cadrul Programului Prenatal

Am inceput colaborarea in saptamana 15 a sarcinii si am realizat impreuna un numar total de 37 de sesiuni pe parcursul a 5 luni de zile, iar pe aceasta cale doresc sa te felicit pentru devotament si determinare!


Daca ai fost inspirat de povestea Lorenei si iti doresti sa faci ce e mai bine pentru tine si bebe, te astept la Studio-ul din Cluj-Napoca sau ONLINE de oriunde!




Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page