top of page

Program Prenatal

Abonament

Online/Studio

Tip

Grup

Program Prenatal

Instructor

Andra-Maria Goron

Sunt instructor certificat Hatha Yoga din 2019 si am o relatie cu sportul de la varsta de 5 ani. Experienta mea cu gravidute dateaza din 2019, iar din 2021 am obtinut certificarea pentru Yoga Pre&Postnatala cu Baby Yoga & Massage. Stilul meu de predare este bland si eficient, pentru mine este important sa creez o legatura autentica cu fiecare cursanta. Transmit cu inima deschisa cunostiintele mele celei care imi permite sa ii fiu alaturi in aceasta pregatire de intampinare a unei noi vieti.

Despre Program

Programul Prenatal este conceput in urma experientei private cu femei insarcinate cu o gama variata de abilitati si nevoi si urmareste mentinerea tonusului muscular pe parcursul sarcinii si dezvoltarea mobilitatii prin posturi adaptate fiecarui trimestru combinate cu tehnici de relaxare, respiratie si meditatie pentru un parcurs autentic al sarcinii,  nastere constienta si recuperare usoara.

Eligibilitate Program:
- cursul este potrivit gravidutelor in trimestrul 2 si 3 de sarcina (incepand cu sapt.14) care au confirmare de la medic ca sarcina e sanatoasa si ca bebe ia in greutate normal. Daca sunt restrictii la sport sau doriti sa imi comunicati alte detalii va rog sa ma contactati prin mesaj.

bottom of page