top of page

Program Postnatal

Abonament

Studio/Online

Tip

Grup

Program Postnatal

Instructor

Andra-Maria Goron

Sunt instructor certificat Hatha Yoga din 2019 si am o relatie cu sportul de la varsta de 5 ani. Experienta mea cu gravidute dateaza din 2019, iar din 2021 am obtinut certificarea pentru Yoga Pre&Postnatala cu Baby Yoga & Massage. Stilul meu de predare este bland si eficient, pentru mine este important sa creez o legatura autentica cu fiecare cursanta. Transmit cu inima deschisa cunostiintele mele celei care imi permite sa ii fiu alaturi in aceasta calatorie de pregatire a unei noi vieti.

Despre Program

Sesiunile din cadrul Programului Postnatal au ca scop reconectarea progresiva a tesutului abdominal si a planseului pelvian prin miscari inspirate din Pilates pentru stimularea vindecarii naturale. Cu ajutorul posturilor yoga, destindem muschii tensionati ai spatelui, pieptului si umerilor spre o mai buna stabilitate posturala, atat de necesara in sustinerea activitatilor zilnice specifice unei proaspete mamici.

Baby Yoga&Massage se adreseaza copilasilor dupa implinirea a 6 saptamani de viata si pana la 4-6 luni. Masajul pentru bebelusi si yoga are numeroase beneficii, printre care amintesc cateva:
-ajuta la dezvoltarea motrica, emotionala si mentala
-atenueaza disconforturilor fizice de tip: colici, crampe, constipatie, eruptii dentare
-stimuleaza proprioceptivitatea copilasului prin imbunatatirea reflexelor si a echilibrului
-contribuie la dezvoltarea sistemului nervos.

In urma sesiunilor de Mom and Baby Yoga cei doi se conecteaza autentic intr-un spatiu sigur si armonios. Cursul este potrivit mamicelor/bebelusilor incepand cu implinirea a 6 saptamani de la nastere pana la 6-12 luni dupa nastere.

bottom of page