top of page

De ce lucrez cu gravidute?

Am vorbit despre ceea ce eu ofer in cadrul Programului Prenatal, insa nu am vorbit despre ceea ce imi oferiti voi mie. Iar unul din motivele pentru care lucrez cu viitoare mamici este pentru ca sunteti sursa mea de inspiratie!


🦁LIONESS: Atunci cand o femeie este insarcinata, se spune ca are puterea spirituala de a realiza intr-o zi, ceea ce unui barbat i-ar putea lua o luna. Puterea voastra interioara este nemarginata si sunt onorata sa o intalnesc in cadrul practicii yoga si in afara saltelei.

💪WARRIORS: V-am urmarit pe multe dintre voi si transformarea care a avut loc in sarcina a fost fantastica. Motivatia de a fi cea mai buna mamica pentru copilul vostru este cea mai mare sursa de disciplina si va felicit pentru consecventa cu care va prezentati la yoga prenatala!

🧘‍♀️Va multumesc pentru fiecare zambet si moment de umor cu care ma infuzati la intalnirile noastre in ciuda starilor de disconfort care apar uneori in sarcina. Si nu in ultimul rand, apreciez generozitatea de a ma primi in inima si pantecul vostru prin toata munca care o facem impreuna in cadrul meditatiilor. Va pretuiesc infinit!


Daca si tu iti doresti sa faci parte dintr-o comunitate restransa de viitoare mamici in care sa inveti tehnici de respiratie si meditatie pregatitoare pentru travaliu, si sa iti mentii tonusul muscular benefic atat in sarcina cat si in perioada de dupa nastere, te invit sa ma contactezi! Programul Prenatal este eligibil femeilor incepand cu saptamana 14 de sarcina care are confirmarea de la medic ca sarcina e sanatoasa si bebe ia in greutate normal.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page