top of page

De ce drumetie si yoga?

Actualizată în: 28 sept. 2021

Cand sosesti in varful muntilor si privesti in jos spre vale, te cuprinde un sentiment puternic de implinire si bine cu tine... Cand vezi cerul strapuns de brazi si auzi zumzetul mustelor in bataia soarelui, simti ca apartii locului... Iar atunci cand inspiri aerul tare de munte si gusti din sandvisul pus de acasa, stii ca traiesti in prezent.


Drumetie si yoga la Rezervatia Scarita Belioara, Posaga de Sus-jud.Alba
Coordonator munte: Loredana Scrob; Instructor yoga: Andra-Maria Goron
15 august 2021
 
Evenimentul a adunat 8 oameni deschisi, intr-o conditie fizica foarte buna (mandri de ei tare), dornici de a se bucura de o zi in inima naturii intr-o tentativa de a explora si altfel de activitati fizice care sa ii scoata din zona de confort si sa ii aduca fata in fata cu propriile conditionari.

Pentru ca dincolo de "urcatul pe munte" si efortul fizic depus (deloc de neglijat), e urcatul in varful mintii, care uneori iti spune ca "nu poti" sau "nu stii".

Atunci cand petreci timp in natura, devii mai constient de propriul tau corp.
Atunci cand ritmul cardiac creste, mintea se ancoreaza in prezent: in respiratie, in fiecare pas.

Ne-am ascultat si onorat corpul, ne-am respectat unii pe ceilalti, si nu in ultimul rand, am respectat natura si darurile ei.


In incheierea zilei am poposit pentru cina la Punct Gastronomic Local Scarita-Belioara un adevarat rasfat culinar cu placinte, mancare traditionala la ceaun si sirop de la producatori locali.

De ce drumetie si yoga?

Pentru ca atunci cand toate simturile se activeaza, mintea se deconteaza iar tu te conectezi cu natura , cu noi ceilalti si inapoi cu tine insuti.



Daca ti-a placut ce ai citit si vrei ca data viitoare sa participi cu noi, te invit la urmatorul eveniment cu drumetie si yoga alaturi de mine si Lori:




49 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page