top of page

Cum se desfasoara Programele Yoga Online?

Atunci cand nu poti ajunge la mine in Studio-ul din Cluj-Napoca, recomandarea fireasca este sa ne intalnim in mediul virtual-Program Online-aceleasi beneficii din confortul casei tale.



Propriul tau Studio Yoga la tine acasa

Vei avea nevoie de cateva accesorii de baza pentru ca sa poti incepe:

  1. saltea yoga

  2. caramizi yoga

  3. curea yoga

Apoi e nevoie sa adaugi recuzitei tale:

  • o camera aerisita si lipsita de zgomote

  • o paturica pentru relaxare

  • un device portabil de tip tableta/laptop

  • conexiune buna internet

Optional-sticla de apa, casti wireless.



Creeaza o rutina in jurul sesiunii online

Un aspect important este sa acorzi timp pregatitor inaintea inceperii sesiunii. Aceasta pregatire are un rol important in deconectarea de la activitatea anterioara. Din pacate, atunci cand te conectezi virtual, este foarte usor sa ignori acest aspect si sa navighezi de la activitatea in curs direct in practica yoga. Recomandarea mea este sa inchei activitatea curenta cu jumatate de ora inainte de a incepe sesiunea online. In aceasta pauza sa bei apa, sa pui corpul in miscare-poate o plimbare afara de 10 minute sau pui o piesa antrenanta si te misti ritmat. Revii in Studio-ul "de acasa" cu 10 minunte inainte de a incepe, te asezi pe saltea si respiri constient in asteptarea inceperii sesiunii.


Progres incet si sigur

Cel mai dificil aspect de obtinut intr-o practica online este crearea unei conexiuni sanatoase minte-corp. Intrucat este necesar sa fii atent atat la ecran cat si la instructiunile mele verbale, poate deveni o provocare sa ramai conectat la propriul tau corp. NU pune presiune pe tine atunci cand poate ai ratat o postura. Continua sa respiri constient si sa reiei acolo unde esti. Prin repetitie, practica va deveni o rutina si vei putea dezvolta o atentie si o concentrare tot mai buna, rezultand intr-o conexiunea optima minte-corp.



Daca locuiesti in alt oras decat Cluj-Napoca si iti doresti sa ne cunoastem, nu ezita sa imi scrii. Ne conectam in mediul online si realizam impreuna lucruri frumoase.






10 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page