top of page

Anda si Sanctuarul din viata ei

Actualizată în: 5 mar.


Fiecare femeie insarcinata intruchipeaza creatia, fiindca ea reprezinta pamant, hrana si spatiu pentru fiinta din pantecul ei. Astfel, fiecare emotie, senzatie sau gand resimtit de mama este transmis la un oarecare nivel catre micutul din burtica.


De cand a ramas insarcinata, Anda a fost constienta pe deplin de acest aspect si m-a invitat sa iau parte la calatoria in mamicie pentru a-i fi ghid in calitate de profesor yoga prenatala. In semn de recunostiinta, vreau sa impartasesc povestea noastra si sper sa inspire viitoare mamici.


"No matter who you are, having your baby is the most important thing in the world at that point in your life, and that unites you with every other pregnant women." Cindy Crawford

DESPRE COLABORARE

#ProgramulPrenatal pentru Anda a inclus:

  • Yoga Prenatala

  • TRX Yoga

  • Pilates

  • Balet

Impreuna am realizat 38 de sesiuni din sapt 16 a sarcinii pana cu 2 zile inaintea declansarii travaliului. Sesiunile au fost oferite in privat la Studio-ul Body and Mind din Cluj-Napoca.


Te felicit Anda pentru consecventa si disciplina!



DESPRE PROGRAMUL PRENATAL

Te rog sa nu iti inchipui ca #ProgramulPrenatal iti va aduce silueta pe care o visai inainte de a ramane insarcinata.


Prin exercitii adaptate abilitatilor si trimestrului de sarcina, scopul #ProgramuluiPrenatal este sa te mentina la un nivel optim de mobilitate, iar disconforturile si posibilele dureri asociate cu sarcina sunt reduse semnificativ.


Mai multe detalii gasesti aici:




Your body is your baby's home right now.

Pe langa participarea la Program, pe tot parcursul sarcinii Anda a avut grija sa manance sanatos, sa fie mereu hidratata si sa faca multe plimbari. Cand corpul ii cerea odihna, il asculta negresit.


Exercitiile de respiratie si meditatia au ajutat-o sa regaseasca calmul interior.

Impreuna am reusit sa punem bazele propriului sau Sanctuar, transformandu-si corpul si mintea in casa perfecta pentru fetita ei.


PREGATIRE NASTERE

Programul Prenatal vine in intampinarea ta cu recomandari pentru travaliu:

  • tehnici de meditatie

  • exercitii de respiratie

  • moduri naturale de gestionare a durerii

Sfatul meu e sa investesti timp si efort in pregatirea ta pentru travaliu si nastere. Iti va spori increderea in tine si iti va da sentimentul ca esti in control.


SARCINA VAZUTA CA UN MARATON

Daca e ceva ce am invatat din experienta mea cu Anda e ca sarcina trebuie privita ca un maraton: pregatirea din timp, setarea unor obiective realiste si efortul constant sunt esentiale reusitei.


Apoi tie iti ramane doar sa iti asculti corpul si sa ii permiti sa faca ce "e programat" sa faca: nasterea este un proces natural.


Bine ai venit pe lume babyM!

Sunt mandra de tine Anda!

Va tinem la curent cu recuperarea post-natala :)




 

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page