top of page

TRX for Yoga Flow

Abonament

Studio

Tip

Grup

TRX for Yoga Flow

Instructor

Andra-Maria Goron

Sunt instructor certificat Hatha Yoga din 2019 si am o relatie cu sportul de la varsta de 5 ani. Experienta mea cu echipamentul TRX sub forma de antrenamente fitness dateaza din 2015, iar in 2021 am obtinut certificarea internationala TRX for Yoga. Sunt fascinata de fuziunea celor doua stiluri si caut sa impartasesc cu entuziasm ceea ce eu inca mai descopar. Stilul meu de predare este bazat pe disciplina respiratiei constiente si libertatea de a testa limitele corpului. Te invit sa te auto-depasesti!

Despre Program

Filosofia TRX este "MAKE EVERYONE MOVE BETTER". Astfel, echipamentul Suspension Trainer promite sa imbunatateasca capacitatea functionala a oricarui om pentru a duce o viata mai buna. Designul sau unic este inspirat din miscarile fundamentale ale corpului uman, iar antrenamentele cu TRX stimuleaza proprioceptivitatea, imbunatatind flexibilitatea si mobilitatea.

Sesiunile de TRX for Yoga Flow incorporeaza beneficiile practicii yoga prin imbinarea cu succes a standardelor TRX in posturile traditionale Hatha yoga pentru a crea mai multa stabilitate, mobilitate si flexibilitate. Uneori stimulent, alteori asistent, echipamentul TRX te va ghida intr-un flow de miscari prin care sa iti surprinzi corpul si sa iti depasesti performantele.

TRX for Yoga Flow este o practica fresh care te va lasa mai puternic si increzator in propriul corp. Asimetriile posturale se corecteaza cu o practica consecventa, iar functionalitatea fizica care ne permite sa ducem o viata sanatoasa si lipsita de dureri este mai aproape cu fiecare antrenament. Incepator sau avansat, atlet sau nu, te astept!

bottom of page